23.8 C
Rapla
Pühapäev, 19 mai 2024
Kodu & AedMargus Maripuu eluterve lähenemine aiandusele

Margus Maripuu eluterve lähenemine aiandusele

Koolitaja ja aednik Margus Maripuu on kokku pannud oma esimese aiandusraamatu „200 murtud aiandusmüüti”. Müüte, mida ta kummutab, on ta leidnud oma tutvusringkonnast ja sotsiaalmeediast. „Ma sain aru, kui naiivseid küsimusi seltskonnad esitavad ning kui naiivselt nad vastavad,” ütleb ta.

„Jumal tänatud, et lumi sulas ära,” alustas Margus Maripuu oma raamatu esitlust, millega saalitäis inimesi Eidapere kultuurikeskuses nõustus. Eidaperest pärit Maripuu esitles oma raamatut 24. aprillil just seal. Lisaks autorile oli kohale tulnud veel kolm inimest, kes on olnud raamatu väljaandmisel suureks abiks: Eesti Raamatu kirjastaja Aili Saks, kes nimetab ennast raamatu seemneks, kujundaja Piret Tuur ja toimetaja Mari Läll.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare