23.8 C
Rapla
Pühapäev, 19 mai 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
3. mail sai politsei teate, et Aespa alevikus tekkis eramus ühise alkoholitarvitamise käigus konflikt, mille käigus läks 47-aastane mees kallale oma isale ja tekitas talle valu. Politsei toimetas 47-aastase mehe kinnipidamiskeskusesse.

Märjamaa vald
30. aprillil kell 15.10 teatati liiklusõnnetusest Tallinna-Pärnu-Ikla mnt 91. kilomeetril Jädiveres, kus 53-aastase mehe juhitud sõiduauto Toyota Avensis kaldus teadmata põhjusel vastassuunavööndisse ning põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Audi Q3, mida juhtis 56-aastane naine. Mõlemad juhid toimetati haiglasse.

Rapla vald
30. aprillil anti politseile teada, et 27. aprillil läks Rapla linnas Mahlamäe tänaval kortermaja trepikojas 34-aastane mees kallale oma endisele elukaaslasele ja tekitas talle valu.
Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Lõkkest alguse saanud kulupõlengud
1. mail kell 12.46 sõitsid päästjad Rapla valda Järlepa külla, kus oli põlema süttinud kuuseheki ümbruses asuv kulu. Kulupõleng levis 15 x 15 meetri suurusele alale. Okste põletamisest alguse saanud kulupõleng kustutati kell 13.07.
5. mail kell 17.43 teatati häirekeskusele, et Märjamaa vallas Rassiotsa külas põleb umbes 200 meetri ulatuses kulu ning põleng liigub tuulega metsa poole. Kiirelt kohale saabunud päästjad suutsid hoida ära tule levimise metsa ning likvideerisid põlengu kell 18.07. Põleng sai alguse lõkkest.

Põles garaaž ja elumaja katus
3. mail kell 4.23 teatati häirekeskusele, et Märjamaa vallas Põlli külas põleb garaaž, milles sees auto. Päästjate saabumise ajaks oli leek haaranud ka läheduses asuva elumaja katust. Päästjad asusid kohe kustutama, lammutades eluhoone katust ning konstruktsioone, et jõuda kiiresti tulekolleteni. Tulekahju levikule suudeti piir panna kell 5.35. Kustutamisega tegelesid Kohila, Märjamaa ja Rapla kutselised ning Varbola vabatahtlikud päästjad.

Õlireostus Tuti külas
3. mail kell 10.03 teavitas liikleja, et Rapla-Märjamaa teel Tuti külas on maas umbes saja meetri ulatuses õli. Päästjad katsid ca 30-meetrise lõigu absorbendiga, ülejäänud reostuse olid autod juba laiali kandnud. Päästjad andsid info edasi teehooldajale.
Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare