19.4 C
Rapla
Esmaspäev, 20 mai 2024
SportRapla jooksuklubi kogus Eesti meistrivõistlustelt neli medalit

Rapla jooksuklubi kogus Eesti meistrivõistlustelt neli medalit

Erik Horn

Laupäeval, 4. mail toimunud Eesti murdmaajooksu meistrivõistlustel selgusid parimad krossijooksjad alates U14 vanuseklassist kuni täiskasvanuteni. Rapla jooksuklubi oli esindatud 11 jooksjaga. Eesti meistriks krooniti Karmel Jano U18 neidude jooksus.
Rapla jooksuklubi sportlased olid väga edukad. Võideti 4 medalit: üks kuld ja hõbe ning kaks pronksi. Eesti meistriks tuli U18 neidude 2 km jooksus Karmel Jano. Hõbeda teenis neidude U23 Birgit Veldi ja pronksid võitsid noormeeste U23 4 km Rauno Pisa ja tüdrukute U14 1 km jooksus Merlin Toirk.
Esimesena jäi medalikolmikust välja ehk saavutas 4. koha poiste U20 4 km jooksus Jesse Lauter. Noormeeste U18 3 km jooksus saavutas 5. koha Hugo Särev ja 6. koha Uku Trolla. Noormeeste U20 3 km tuli 7. kohale Kevin Laanekivi ja neidude U18 3 km lõpetas Berit Kant samuti 7. kohal. 8. koha saavutas meeste 4 km Kalev Hõlpus ja 16. koha noormeeste U18 3 km Mihkel Malv.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare