18.7 C
Rapla
Kolmapäev, 29 mai 2024
UudisedRapla Kesklinna kooli juures võeti maha ohtlikuks muutunud puud

Rapla Kesklinna kooli juures võeti maha ohtlikuks muutunud puud

Rapla Kesklinna kooli võimlapoolses otsas kasvanud puud võeti maha, sest need muutusid ohtlikuks lähedal asuvatele hoonetele. “Eksperthinnangul olid puud hoonetele ohtlikud, raieloa väljastas vald,” selgitas Kesklinna kooli haldusjuht Peeter Martin.
Töö usaldati arboristidele, kes võtsid maha viis puud. See tähendab, et kõiki võimla juures kasvanud puid maha ei võetud, osa jäeti kasvama. Töö tehti ära juba tänavu 2. märtsil, aga küsimus tekkis sellest, kas mahavõetud puud võisid olla omal ajal istutatud kooli lõpetanud lendude poolt. Nii Peeter Martin kui ka Kesklinna kooli direktor Tõnis Blank kinnitasid, et need ei olnud lendude istutatud puud. Nad lisasid, et lendude istutatud puud kasvavad koolist põhja pool jõeäärses pargis.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kuti
10. mai 2024 21:17

Jõeäärses pargis ei kasva puid, lõpetanud lendude istutatud puud kasvavad kooli ees ja võimla ees Keskkooli tn. ääres.

raplakas
15. mai 2024 16:28

Puud pildil on kõik alles ja 5 kändu pole kuskil näha?