18.7 C
Rapla
Kolmapäev, 29 mai 2024
SportRaplamaa jõutõstjad üliõpilaste meistrivõistlustel

Raplamaa jõutõstjad üliõpilaste meistrivõistlustel

Ketter Linna

Märjamaa Power ja Rapla Raskejõustiku Spordiklubi osalesid 20. aprillil Eesti üliõpilaste meistrivõistlustel klassikalises jõutõstmises Tartus. Märjamaa Powerist osales Celyn Pirs ja Rapla Raskejõustiku Spordiklubist osalesid Tarvo Heinroos ning Gerda Sõõrumaa.
Celyn Pirs saavutas -63 kilogrammi kaalukategoorias teise koha kogusummaga 250 kg. Gerda Sõõrumaa, kes võistles samas kaalukategoorias, saavutas neljanda koha tulemusega 240 kg. Tarvo Heinroos saavutas kolmanda koha -93 kilogrammi kaalukategoorias, tema kogusumma oli 612,5 kg.
Sportlased ületasid oma piire ning tegid isiklikke rekordeid. Kuigi võistlustel käis väike koosseis, võib päevaga ikka rahule jääda.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare