10.5 C
Rapla
Esmaspäev, 20 mai 2024
SportMeeskond avas võiduarve

Meeskond avas võiduarve

Taavi Tüvist

5. mail avas Raplamaa JK esindusmeeskond hooaja võiduarve kodus, kui emotsionaalses heitluses alistati Tabasalu U21 võistkond. Kohtumine oli esimesele naturaalmurul toimuvale mängule kohaselt rabe ja nõudis mängijatelt harjumist.

Raplamaa JK asus kiirelt 4. minutil Madis Nurmiku löödud väravast juhtima, kui Kaupo Kantsik vastaste väravavahi eksima sundis. Esimesel poolajal oli veel mitmeid häid võimalusi, mis kahjuks realiseerimata jäid.

Teise poolaja alguses, 48. minutil sai vastane oma võimaluse, kui karistuslöögist löödud pall õnnelikult mängijale ette sattus, kes selle ka väravasse läkitas. 63. minutil sai Raplamaa JK siiski selle, mida vajas.

Madis Nurmik sai vastakult äärelt vastasel eest minema ja vastase väravavahile suurt võimalust ei jäetud, 2:1 edu käes. Alles jäänud aja jooksul jäi vastane ka kahe mängijaga vähemusse, oli erinevat värvi kaarte. Ühes olukorras sai meie mängumees, kompromissitu võitleja Kaupo Kantsik tõsisema trauma ning pidi mängust lahkuma. Mängu skoor jäi aga lõpuvileni muutumata.

Järgmine mäng Rapla staadionil toimub juba 8. mail, kui Väikeste karikavõistluste 1/32 finaalis tuleb vastaseks Tallinna FC Flora U18 võistkond. Selles kohtumises on Raplamaa JK koduväljakul külalisteks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare