18.3 C
Rapla
Esmaspäev, 20 mai 2024
UudisedAvis Utilitas Rapla kaotas poolfinaalis ka teise mängu suurelt

Avis Utilitas Rapla kaotas poolfinaalis ka teise mängu suurelt

Avis Utilitas Rapla kaotas Eesti meistrivõistluste poolfinaalseerias BC Kalev/Cramo vastu ka teise mängu suurelt. Reede, 10. mai õhtul Raplas Sadolin spordihoones peetud kohtumises olid külalismeeskonna võidunumbrid 110:66. Vastased olid taas selgelt paremad ning Raplal ei tekkinud kordagi reaalset võimalust BC Kalev/Cramot kinni püüda.

Algviisikud:
Avis Utilitas Rapla: Malik Pope, Eric Hunter, Obrad Tomic, Karmo Kilk, Martin Paasoja
BC Kalev/Cramo: Ben Shungu, Mikk Jurkatamm, Tanel Kurbas, Rauno Nurger, Manny Suarez

Rapla peatreener Brett Nõmm tegi juba algviisikus olulise muudatuse, kui esimesest sekundist saati pääses väljakule Karmo Kilk. BC Kalev/Cramo oli avaveerandil oodatult tugevam, kuid sellega Rapla hädad ei piirdunud. Veel enne esimese veerandaja lõppu saatis kohtunik saalist minema Brett Nõmme ja Rapla juhtimise võttis üle abitreener Kustas Põldoja. Esimese veerandaja võitis BC Kalev/Cramo 27:11. Teisel veerandajal jätkus samasugune mäng ning poolajapausile minnes oli külalismeeskonna edu juba 49:27.

Teisel poolajal BC Kalev/Cramo jõuline rullimine jätkus. Kohati tabasid Rapla poolelt viskeid nii Obrad Tomic kui Markus Ruubel, kuid kaotusseis sellest palju just ei vähenenud. Kolmanda veerandaja lõpuks oli külaliste eduseis 80:47.

Võib-olla väikese kordaminekuna saab Rapla poolt esile tõsta, et seekord viskasid nad rohkem punkte kui seeria esimeses kohtumises. Kui kolmapäeval viskas Rapla 51 punkti, siis seekord visati 15 punkti rohkem. Lõpusireeni kõlades olid BC Kalev/Cramo võidunumbrid 110:66. Kolme võiduni mängitavat seeriat läks pealinna meeskond juhtima 2:0.

Mängujärgses korvpallistuudio intervjuus ütles Martin Paasoja, et raske on leida põhjust miks mõlemad mängud nii suurelt kaotatud on. “Nad on head ja värsked ning kasutavad iga meie eksimuse ära. Me ei saa neid küll pidama, aga vahe ei tohiks ikkagi nii suur olla,” rääkis Paasoja. Küsimuse peale, et kas peatreener Brett Nõmme eemaldamine tõmbas energiat maha, siis vastas Paasoja, et pigem andis see just särtsu juurde, et oma peatreeneri eest mängida. Ühel hetkel see särts siiski vaibus.

Võitjate suurim korvikütt oli Manny Suarez, kes viskas 20 punkti. Mikk Jurkatamm tegi kolmikduubli visates 11 punkti, võttes 10 lauapalli ja jagades 10 resultatiivset söötu. Rapla suurim korvitegija oli Martin Paasoja, kes viskas 15 punkti.

Seeria kolmas kohtumine mängitakse pühapäeval, 12. mail Tallinnas. Pall pannakse mängu kell 18:00.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare