25.5 C
Rapla
Kolmapäev, 29 mai 2024
SportMärjamaa valla krossijooks on peetud

Märjamaa valla krossijooks on peetud

Ott Ojand

10. mail toimusid Järta tervisespordikeskuses esimesed Märjamaa valla meistrivõistlused krossijooksus. Tegemist oli rahvaspordisündmusega, mis sai ellu kutsutud pakkumaks liikumis- ja sportimisvõimalust nii lastele, noortele, harrastussportlastele kui ka võistlussportlastele.
Paremusjärjestus selgitati välja vaid võistlussportlaste klassis, kus 7,1 km pikkusel väljakutseid pakkuval rajal oli naistest kiireim Airi Evestus ning meeste arvestuses võttis esikoha ja jooksu üldvõidu Brendt Ventsel.
Esmakordselt toimunud Märjamaa valla meistrivõistlustest krossijooksus saab korraldajate sõnul kindlasti iga-aastane traditsioon, kuhu on oodatud väikesed ja suured spordisõbrad, olenemata füüsilisest vormist või vanusest. Eesmärk on motiveerida sportima kõiki vanusegruppe, olenemata sportlikust vormist, ning pakkuda võimalust omavahel võrdsetes tingimustes konkureerida.
Samas oli võistlusmomendist mittehuvitatud osalejatel võimalus endale sobiv distants läbida kõndides ja ilusat kevad­ilma nautides. Korraldajate suureks rõõmuks oli enim osalejaid just kõige nooremates vanuseklassides.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare