23.3 C
Rapla
Pühapäev, 19 mai 2024
ArvamusPalgad ei tõuse, küll aga väljaminekud

Palgad ei tõuse, küll aga väljaminekud

Kuigi eelarvekõnelused algavad alles augustis, pole enam kahtlust, et vastupidiselt valitsuse liikmete senistele lubadustele avaliku sektori palgafond järgmisel aastal tõenäoliselt ei kasva. On öeldud, et selle asemel peab valitsus hoopis kärpima kõiki riigieelarve püsikulusid ligikaudu viie või isegi suurema protsendi ulatuses, sest teisiti ei ole võimalik püsida kolmeprotsendises miinuses.
Riigiteenistujaskonna ehk seltskonna, kellele riik palka maksab, moodustavad valdavalt, nagu teame, õpetajad, arstid, päästjad ja politseinikud ehk kokkuvõetult inimesed, kelleta riigi pidamine poleks mõeldav.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare