18.7 C
Rapla
Kolmapäev, 29 mai 2024
SportSpordivaldkonna kokkusaamisel tõdeti, et kehaline aktiivsus peab kasvama

Spordivaldkonna kokkusaamisel tõdeti, et kehaline aktiivsus peab kasvama

“Rahvatervise olukord ei ole kiita, kehalise aktiivsuse juurdekasv on hädavajalik.” Seda tõdeti hiljutisel kokkusaamisel, kus osalesid nii ministeeriumite esindajad kui ka Rapla maakonna spordi eestvedajad. Suuri plaane seal paika ei pandud ning kokkuleppeid ei sõlmitud, küll aga käidi välja erinevaid visioone liikumisharrastuse kasvatamiseks.

Kultuuriministeeriumi esindajad on käinud samasugustel maakonnavisiitidel Raplas varemgi. Seekord olid kohal spordi asekantsler Tarvi Pürn ja spordiosakonna nõunik Norman Põder. Neid toetas Kertu Tort haridus- ja teadusministeeriumist. Raplamaa poolelt istusid laua taga näiteks spordiliidu peasekretär Priit Karjane, maakonna turvalisuse ja 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare