15.5 C
Rapla
Laupäev, 27 juuli 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
Politseile anti teada, et mai alguses on kahelt riigimetsa tööobjektilt varastatud 1100 kaseistikut ja 1900 kuuseistikut. Kahju on 941 eurot.
19. mail andis Järvakandi alevis elav mees politseile teada, et alevis lõi teda ühistranspordipeatuse läheduses tuvastamata mees ja tekitas talle valu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kohila vald
15. mail anti politseile teada, et 26.–28. aprillil täpselt teadmata ajal varastati Kohila alevikus Raadiku tänaval oleva kortermaja eest rattahoidjast rattalukuga kinnitatud jalgratas Tabou Blade. Kahju on 600 eurot.
17. mail sai politsei teate, et Aespa alevikus tekkis õe ja venna vahel konflikt, mille käigus ründas 65-aastane mees oma õde tooliga.

Rapla vald
16. mail anti politseile teada, et aprilli lõpus ja mai alguses varastas 36-aastane naine Rap­la linnas kaupluses töötades sealt kaupa ja sularaha. Kahju on selgitamisel.
20. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 26. aprilli keskpäeval varastati Nõmmemetsa külas kinnistult metalltorusid ja muid metallesemeid. Kahju on 390 eurot.

Arvutikelmus
14. mail andis Raplamaal elav mees politseile teada, et 2023. aasta oktoobrist asus ta tööle, et kaubelda krüptovaluutaga Snavo platvormil. Mees pidi leidma uusi investeerijaid ja koos nendega osteti krüptovaluutat. Praeguseks ei saa mees enam platvormiga kontakti ega ole tagasi saanud ka enda investeeritud raha. Tekitatud kahju on umbes 10 000 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Keskkonnaohtlik lõke
14. mail kell 13.51 teavitati häirekeskust keskkonnaohtlikust lõkkest Kohila vallas Vilivere külas. Lõkkes põletati ehitusjäätmeid ja prahti, mida põletada pole lubatud. Päästjad selgitasid inimesele, et selline tegevus kahjustab keskkonda. Inimene mõistis ning kustutas lõkke.

Kuurid põlesid
16. mail kell 17.03 teatati häirekeskusele tulekahjust Kehtna vallas Järvakandi alevis Uuel tänaval. Teataja sõnul oli põlema süttinud kuur. Päästjate saabumise ajaks oli kuur lausleegis ning ohtu olid sattunud ka kaks kõrval asuvat kuuri. Päästjad asusid hooneid kohe süttimise eest kaitsma. Üks neist suudeti päästa täielikult, teine süttis osaliselt siiski põlema. Kell 18.38 põleng enam edasi ei levinud ning lõplikult likvideerisid päästjad põlengu kell 20.49. Süttimise põhjus hetkel teada ei ole.

Elektririkkest süttis sõiduauto
19. mail kell 15.55 teatati häirekeskusele, et Raplas Viljandi maantee kaupluse juures põleb sõiduauto Ford, mida inimesed asusid kohe käsikustutitega kustutama. Päästjad likvideerisid sõiduki põlengu lõplikult kell 16.16.

Mahajäetud maja  hävis tules
21. mail kell 1.40 teatati häirekeskusele tulekahjust Märjamaa vallas Läti külas. Vana mahajäetud maja oli põlema süttinud ning päästjate jõudmise ajaks oli püsti vaid karkass ja korsten. Teadmata põhjusel põlema süttinud hoone põleng kustutati kell 3.22.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare