17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
PersoonErki Tamm: "Tahan olla Kohila elanikele olemas."

Erki Tamm: “Tahan olla Kohila elanikele olemas.”

Kohila baptistikoguduses algas mõni nädal tagasi uus ajastu, kui pastorina asus tööle Erki Tamm. Eesti kristlikul maastikul on tegemist tuntud nimega, sest varem töötas ta kaheksa aastat Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu presidendina. Kui see aeg sai ümber, tuli vastu võtta mõni uus väljakutse ning just seda pakkus Kohila kogudus.

Kohila ei ole Erki Tamme jaoks kaugeltki võõras koht. Mõnes mõttes võib lausa öelda, et tema jaoks on tegemist tagasi koju tulekuga, sest esimesed kolm eluaastat veetis ta just Kohilas.
Kohilasse kutsus teda kohaliku koguduse juhatus eesotsas selle esimehe Allar Haljasoruga, kes on ühtlasi ka Kohila vallavanem. Haljasorg on mitmel pool väga tabavalt välja toonud, et kui Ameerikas on ütlus, et ajalehepoisist võib saada miljonär, siis nüüd kehtib Kohilas 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare