19.9 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
UudisedNoortel räppmuusikutel valmisid Susi stuudios muusikavideod

Noortel räppmuusikutel valmisid Susi stuudios muusikavideod

Kolm noort räpparit, kes soovivad üles astuda Raplas toimuval hip-hopi festivalil Chainz Fest, läbisid põhjaliku töötoa Susi stuudios. Seal said nad oma lugu lindistada, näha, kuidas käib selle töötlemine, ning tagatipuks salvestasid nad ka muusikavideo.

Rapla oma hip-hopi festival Chainz Fest tuleb tänavu 20. juulil. Korraldajad Marko Kaldma ja Egon Rinaldo on võtnud tänavuse festivali korraldustöö ette põhjalikumalt kui kunagi varem. Ühest küljest näevad festivali külastajad laval selliseid tuntud artiste nagu Arop, Kirot, Svndra ja Judopoiss, aga nende kõrval teevad oma esimesi samme lavalaudadel ka 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare