12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
UudisedPärnu Sadam alistas Avis Utilitas Rapla ja viigistas pronksiseeria

Pärnu Sadam alistas Avis Utilitas Rapla ja viigistas pronksiseeria

Kui Eesti meistrivõistluste pronksiseeria avamängus suutis Avis Utilitas Rapla alistada Pärnu Sadama vastaste koduväljakul, siis Pärnu vastas samaga. Meeskonnad läksid seeria teises mängus vastamisi teisipäeva, 21. mai õhtul Raplas ning Pärnu võttis võidu 65:55.

Nii nagu eelmises mängu, möödus ka seekord kohtumise esimene pool võitluslikult ja skoorivaeselt. Esimese poolaja järel oli Pärnu Sadam kõigest kahe punktilises eduseisus 33:31. Poolajapausi järel ei saanud Rapla kuidagi mängu käima ning kodumeeskond viskas kolmandal veerandajal vaid seitse punkti. Sellega pandi end erakordselt keerulisse seisu, millest ei tuldud välja kohtumise lõpuni. Kuigi Rapla püüdis mängu lõpuminutitel vahet vähendada, kuid ohtlikult lähedale nad Pärnule siiski ei jõudnud. Lõpuks sai Pärnu kirja võidu 65:55 ning viigistas sellega pronksiseeria 1:1.

Avis Utilitas Rapla suurim skooritegija oli seekord Eric Hunter, kes viskas 14 punkti. Ka võitjate suurim korvikütt viskas 14 punkti ning selleks oli Brandon Alston.

Ent Rapla jaoks ei ole veel kadunud midagi. Seekordne kaotus tähendab, et selles seerias mängitakse vähemalt kaks kohtumist veel. Pikalt puhata ei saa ning järgmine kord lähevad samad meeskonnad vastamisi neljapäeval, 23. mail. Siis toimub mäng Pärnu kodusaalis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare