23.8 C
Rapla
Reede, 26 juuli 2024
UudisedTaevaniMaani Meistrikoda hakkab tegutsema uuel aadressil

TaevaniMaani Meistrikoda hakkab tegutsema uuel aadressil

TaevaniMaani Meistrikoda kolib mai lõpuks uuele aadressile. Viimased aastad on ettevõttele näidanud, et nende jaoks töötab formaat, kus töötubades osaleb 10-20 inimest, mistõttu mõeldakse veidike väiksema ruumi peale. „Praegune ruum on meie jaoks lihtsalt liiga suur ja kulukas,” ütles meistrikoja omanik Maria Mettas.

Koroona, mille levik lõpetas paljude ettevõtete tegevuse, andis löögi ka TaevaniMaani Meistrikojale. Ettevõtted ei soovinud enam nende ruumides suuri pidustusi korraldada ja Maria Mettase sõnul enam ruume ei rendi. Pigem külastavad neid pere- ja sõpruskonnad. Seetõttu soovivad nad oma tegevustega jätkata väiksemas formaadis ja väiksemal pinnal.
„Meie viieaastane rendileping praeguses asukohas lõppeb maikuu seisuga ja oleme otsustanud, et seda enam ei pikenda,” sõnas Mettas ning lisas, et see oli kõige loomulikum asjade käik.
Praegune rendipind on u 400 m2 ja lisaks pidustustele on seal toimunud suuremad seminarid ja koolitused, aga nüüd on plaan jätkata tegevust väiksemas formaadis ja poole väiksemal pinnal.
Mettase sõnul on ettevõtte jaoks ideaalne asukoht selline, mis tagab väljastpoolt Raplat tulevate klientide mugavuse, sest paljud kliendid tulevad nende juurde just Tallinnast. Seetõttu hakkab TaevaniMaani Meistrikoda alates juunikuust toimetama Tallinna mnt 3b, ehk koduselt vanas Espaki majas. „Klientide jaoks ei muutu tegelikult mitte midagi,” ütles Maria Mettas. Pigem muutub olemine veel hubasemaks.
Koolitused ja seminarid plaanib Maria Mettas seljataha jätta ning pühendada rohkem aega keraamikale. See on ühtlasi mõistlik ka kulude optimeerimiseks. „Uutes ruumides on võimalik ainult 20 inimesele üritusi korraldada,” sõnas Mettas. Kindlasti jäävad alles esinduspood, puhkeala ja meisterdamine.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare