22.2 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
Kodu & AedMajapidamises vajaminevaid tooteid saab teha ise ja keskkonda säästvalt

Majapidamises vajaminevaid tooteid saab teha ise ja keskkonda säästvalt

Hageri muuseumi töötoas „Puhtuse armastaja looduslikud abimehed” oli fookus keskkonnahoidlikul mõtteviisil.

Töötoa viis 23. mail läbi Külli Terras-Masing, kes õpib loodusgiidiks ja on praegu Hageri muuseumis praktikal. Töötuba oli korraldatud seoses koolitööga „Läänemaa loodus”. Kohal oli meisterdamas ka Hageri muuseumi juhataja Kadri Rütmann.
Üheskoos tehti töötoas sobiliku pikkusega samm astumaks lähemale headele harjumustele: valmisid loodussõbralikest koostisosadest kodused tarbevahendeid (pesugeel, vannipall jne), et vältida looduse reostamist.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare