17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
UudisedRapla Selveri suurjooks tõi kokku palju sportlasi

Rapla Selveri suurjooks tõi kokku palju sportlasi

Eile, 25.mail toimus Fenster Rapla Selveri suurjooks, kus osales kokku üle tuhande jooksu huvilise.
Sellel aastal toimus Selveri jooks 12ndat korda. Kavas oli Harvikeri poolmaraton, Atla 10km jooks, Rappeli 5km rahvajooks ning YOOK 5km noortejooks. Sadolin Spordihoone juures toimusid Mamma lastejooksud. Kõrged temperatuurid said paljudele jooksjatele saatuslikuks.
Esimesena jõudis Atla 10km jooksu finišisse, keenialane Julius Muriuki Wahome, Leonid Latsepov ületas finišisijoone teisena ning kolmas mees Karel Hussar. Naistest jõudsid poodiumile Liis-Grete Arro, Helen Bell ja Pille Hinn. Harvikeri poolmaratoni esimene lõpetaja oli Kaupo Uuetoa, teisena Jaan Lilleorg, kolmas Helari Laiakivi.
Naistest tuli võitjaks Triin Gede, teise koha saavutas Anneli Ratassepp ja kolmas oli Mari Boikov.
Noortejooksu noormeeste seast võitis Kalev Hõlpus ja neidudest Merlin Toirk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare