14.4 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
UudisedKaiu maitsete karussell pakkus elamusterohket sõitu

Kaiu maitsete karussell pakkus elamusterohket sõitu

Kuigi Kaiu kandis on kodukohvikute traditsioon juba pikaaegne, anti tänavuse, uue nimega „Maitsete karusselliga“ traditsioonile korralikult vunki juurde. Oma koduhoovi avas rekordarv kohvikupidajaid ning kultuuriprogramm oli rikkalik.

Laupäeval avasid Kaiu kandi inimesed oma aiad ja hoovid, et külalistele pakkuda hoole ja armastusega valmistatud toitusid. Suurem sigimine-sagimine hakkas pihta juba reede õhtul, kui kohvikute pidajad ettevalmistustöödega alustasid. Seda, kui tõsiselt kohalikud üritusse suhtusid, tõestas näiteks Vana-Kaiu kohvik „Mõisa nostalgia“, kuhu kohvikupidajad lasid spetsiaalselt selleks päevaks teha puidust katusealuse koos sildi ja lauakomplektiga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare