17.2 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
UudisedKeskerakonna Raplamaa piirkonna juhina jätkab Andres Kalvik

Keskerakonna Raplamaa piirkonna juhina jätkab Andres Kalvik

Andres Kalvik

Eesti Keskerakonna Raplamaa piirkonna aastakonverentsil valiti esimeheks tagasi erakonna avalike suhete juht ja Riigikogu fraktsiooni meedianõunik Andres Kalvik. Juhatuse liikmeteks valiti Väino Sassi, Aive Ainsar, Ülle Metsallik, Jüri Valdoja, Mare Soosalu, Annika Rannamets, Mihhail Karpenko, Andrus Albei, Ene Põhjakas, Jaana Kuusikjõe, Aleksander Kuruson, Jüri Võigemast ja Maie Tomasov. Aseesimeesteks nimetati Väino Sassi ja Jaana Kuusikjõe.
Keskerakonna volikogu liikmeteks valiti Aleksander Kuruson ja Annika Rannamets ning revidendiks Anatoli Põhjakas.
Konverentsil tõdeti, et Keskerakonna Raplamaa piirkonnal on jäänud seljataha tegus aasta ja samasugusel aktiivsel kursil loodetakse jätkata ka edaspidi.
Aastakoosolekul osalenud erakonna esimees Mihhail Kõlvart tunnustas Raplamaa piirkonna liikmeid panuse eest erakonna tegevusse ja rõhutas, et Euroopa Parlamendi valimistel tuleb pingutada selle nimel, et Keskerakonna toetajad valima läheksid.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Parteiboss
2. juuni 2024 17:47

Mõttetu ja mahakäinud vene bande meie kultuurimaastikul.