13.8 C
Rapla
Teisipäev, 25 juuni 2024

Päästeteated

Koikses põles metsaalune
24. mail kell 16.27 teatati häirekeskusele maastikupõlengust Rapla vallas Koikse külas. Kell 17.09 tõsteti sündmuse ohutaset, kuna selleks hetkeks põles hinnanguliselt juba üks hektar metsaalust pinnast. Päästetööd vältasid keskööni, mil kustutamine peatati, ning hommikul alustati kustutamisega uuesti. Lõkkest süttinud pinnase kustutustööd lõpetati järgmisel päeval kell 14.38.

Loomad pääsesid
26. mail kell 14.00 said päästjad väljakutse Märjamaa valda Haimre külla, kus oli põlema süttinud loomalauda olmeruumi vahelagi. Laudas oli üle 500 looma. Tuli õnneks loomadeni ei jõudnud, inimesed lahkusid hoonest. Päästjad kustutasid ca 30-ruutmeetrise põlengu kell 15.37. Tõenäoliselt sai põleng alguse elektrisüsteemi rikkest.

Tuli pliidi all, aga siibrid kinni
26. mail kell 18.20 sõitsid päästjad Märjamaa valda Laukna külla, kus oli pliidi alla tehtud tuli ning siibrid kinni unustatud. Tuba ja trepikoda valgusid suitsu täis. Päästjad ventileerisid ruumid ning kontrollisid üle ka teised korterid. Edasist ohtu ei tuvastatud.

Lõkkes põletati plastmassi
26. mail kell 23.03 paluti päästjaid appi kontrollima Juuru alevikus tehtavat lõket. Staadioni tänavalt leidsid päästjad lõkke, kus põletati igasugust olmeprügi ja plastmassi. Päästjad kustutasid lõkke, kuid kuna lõkketegija oli kohalt lahkunud, ei õnnestunud talle selgitada, et keskkonnaohtlike jäätmete põletamine on lubamatu tegevus.

Autoga vastu tammepuud
27. mail kell 18.17 sõitsid päästjad Märjamaa vallas Tiduvere külas juhtunud liiklusõnnetusele. Sõiduauto oli sõitnud teelt välja vastu noort tammepuud. Juht sai kergemaid vigastusi, millega tegelesid kiirabiarstid. Päästjad eemaldasid sõidukil süttimisohu ning andsid sõiduki puksiirile üle.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare