11.6 C
Rapla
Teisipäev, 25 juuni 2024
UudisedRiigikogu Raplamaa toetusrühm käis viisakusvisiidil

Riigikogu Raplamaa toetusrühm käis viisakusvisiidil

Riigikogus tegutseva Raplamaa toetusrühma liikmed käisid neljapäeval, 23. mail visiidil Järvakandis, kus kohtuti Raplamaa vallajuhtidega ning külastati Järvakandi tehaseid. Sisuliselt oli tegemist viisakusvisiidiga, kus arutati küll päevakajalisi teemasid, kuid otsuseid ei tehtud.

Toetusrühma liikmetest külastasid Järvakandit esimees Rene Kokk, aseesimees Varro Vooglaid ja liikmed Siim Pohlak ning Arvo Aller. Kuigi kõik nimetatud rahvasaadikud kuuluvad parlamendis EKRE fraktsiooni, on Raplamaa toetusrühma liikmete seas ka teiste erakondade liikmeid. Nemad küll Järvakandi visiidist osa ei võtnud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare