11.6 C
Rapla
Teisipäev, 25 juuni 2024
SportKahe viimase võistlusega tõmbasime hooajale joone alla

Kahe viimase võistlusega tõmbasime hooajale joone alla

Kadi Saks

Mais osalesid Kadi võimlejad võistlusel Pärnus ja Soomes Jyväskyläs.

4. mail osalesime Happy Dancers Baltic Cupil, kus olid võistlustules kõik meie viis võistlusrühma.
Gymnastic Show kategoorias tõi meie kõige väiksemate rühm Lepatriinud koju kolmanda koha medalid, olles ise alles esimese klassi lapsed. Nad esitasid kava „Putukamäng“ (autor Kadi Saks).
Lumelilled võitsid oma vanuseastme suurtes gruppides kuldmedalid kavaga „Sõbrad alati“ (autor Gerda Saks). Hiirekesed said laste vanuseastme edasijõudnutes hõbemedali kavaga „Sõprus me vahel“ (autorid Kadi ja Gerda Saks).
Aladinid tõid kaasa kuldmedalid noorte vanuseastmes kavaga „Sõprus, mis hoiab“ (autorid Gerda ja Kadi Saks). Aladinidel oli rõõm saada ka teine kuldmedal Show kategooria noorte vanuseastmes kavaga „The power of the sun“ (autorid Miika Pihlak ja Kadi Saks).
Sellel võistlusel osales lyrical impro soologa noorte edasijõudnute klassis Karmen Lisette Läänaru, kes sai 5. koha kavaga „Wake up” (autorid Gerda ja Kadi Saks). Noorte algajates tõi Luisa Lorelise Bollverk koju tubli 4. koha.
Contemporary kategoorias osales meie duo Kadri Lõhmus ja Sandra Suvi, kes saavutas 4. koha kavaga “Running for freedom” (autor Gerda Saks).
Show solos sai 1. koha Rosanna Aru kavaga “Through the darkness” (autorid Gerda ja Kadi Saks).

Soomes Jyväskyläs Gym for Life’il. Foto: erakogu

10.-13. mail käisime võistlemas Soomes Jyväskyläs Gym for Life’il. Eestist olid kohal VK Rüht, VK Janika Võru ja Kadi Võimlejad. Samade kavadega nagu eelmisel võistlusel saavutati toredaid tulemusi. Rühm Hiirekesed võitis hõbemedali ja Lumelilled pronksmedali.
Aladine ootab veel ees südasuvine Gym for Life Norras Bodös.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare