23.8 C
Rapla
Reede, 26 juuli 2024
Kodu & AedKuidas valida magamistuppa sobivas suuruses voodi?

Kuidas valida magamistuppa sobivas suuruses voodi?

Sisuturundus

Magamistoa sisustamisel on üheks olulisemaks otsuseks sobiva voodi valimine. Voodi suurus mõjutab nii sinu une kvaliteeti kui ka ruumi üldist funktsionaalsust. Kuna kosutav uni on tervise ja heaolu alus, peab voodi pakkuma piisavalt ruumi ja mugavust, et magaja(d) saaksid seal täielikult lõõgastuda ja end välja puhata.

Kui suurt voodit sa vajad?

Magamistoa pindala paneb paika sinna sobiva voodi mõõtmed, kuid olenemata voodi suurusest, peaks peamine fookus alati olema magaja või magajate mugavusel. Mõeldes hoolikalt läbi, kes voodis uinuma hakkab ja millist funktsiooni voodi ruumis täidab, saad valida täpselt sobivas suuruses magamisaseme.

Näiteks kui magad voodis üksinda, on sul rohkem valikuvõimalusi, sest saad magamistuppa paigutada nii ühe- kui ka kaheinimese voodi. Kui jagad voodit kaaslasega, on aga jällegi suurem ning kahele inimesele mõeldud magamisase ainuõige valik, et mõlemal oleks piisavalt ruumi.

Lapse jaoks peab voodi olema piisavalt mugav, ohutu ja turvaline, et tagada hea uni ja turvatunne. Aatriumis on väga hea lastevoodite valik ning kõik meie voodid vastavad kõrgematele kehtivatele standarditele ja ohutusnõuetele. Meie juurest on võimalik soetada imearmas beebivoodi värskele ilmakodanikule ning müügilt leiad ka põnevaid majavoodeid pisut vanematele lastele, mis iga mudilase silmad särama panevad. Lisaks on meil ka suurepärane valik erinevaid narivoodeid ja laste madratseid.

Külalistetoa voodi valikul võiks aga kaaluda hoopis multifunktsionaalset lahendust, näiteks diivanvoodi näol. Kui sa külalisi just parasjagu ei majuta, saad diivanvoodit kasutada ruumis diivanina ning külaliste saabudes saad selle voodiks lahti teha, et sinna kiirelt magamisase valmis sättida. Diivanvooditel on tavaliselt ka pesukast, kus on hea hoida voodipesu, lisatekke ja patju.

Üheinimesevoodi

Pisut vanematele lastele ja teismelistele sobivad tavaliselt kitsamad voodid, nagu 80×200 cm või 90×200 cm. Need voodid pakuvad piisavalt ruumi magamiseks ning on kompaktsed, sobides ideaalselt väiksematesse magamistubadesse. Täiskasvanutele, kes magavad üksi ja soovivad rohkem ruumi, on laiemad voodid, nagu 120×200 cm, hea valik. Selline voodi pakub piisavalt laiutamisruumi ja tagab mugava une.

Kui soovid veelgi rohkem ruumi ja luksust ning su magamistoa mõõtmed seda võimaldavad, võiksid kaaluda 140×200 cm voodi ostmist. Siinkohal on oluline mainida, et kui eelistad sellises suuruses voodit ja valitud mudelil on kaks eraldi madratsit, nagu tavaliselt pesukastiga vooditel või kontinentaalvooditel, peaksid sa magamiseks valima ühe poole ja mitte magama keskel. Nimelt kahe kõrvuti asetseva madratsi puhul satuvad voodi keskele madratsite servad, mis on nõrgemad ega toeta sinu keha korralikult. Lisaks on selles kohas madratsite all tavaliselt voodiraami tugilatt või voodikasti serv, mis muudab magamise ebamugavaks ja põhjustab madratsi kiiret kulumist.

Kaheinimesevoodi

Kui sinu magamistuba on väiksem, kuid vajad kaheinimese voodit, on 140×200 cm ideaalne kompromiss. See pakub piisavalt ruumi kahele inimesele, kuid ei võta enda alla liialt palju põrandapinda. Selline voodi sobib hästi väiksematesse korteritesse ja magamistubadesse, kus on oluline ruumi optimaalselt ära kasutada.

Paaridele, kes soovivad mugavust ja avarust, on 160×200 cm tavaliselt parim valik. See suurus tagab, et mõlemal partneril on piisavalt ruumi liikumiseks ja mugavaks magamiseks, ilma et teineteise liigutused und häiriksid.

Neile, kes hindavad avarust ja luksust, sobivad suurepäraselt 180×200 cm või 200×200 cm suurused voodid. Need variandid on ideaalsed ka peredele, kes soovivad, et lapsed või lemmikloomad saaksid voodisse kaissu pugeda.

Seega on voodi valikul oluline arvestada magamistoa suurust ning magajate arvu. Üksinda magajatele sobivad kitsamad voodid, paaridele aga laiemad mudelid. Lastele ja külalistele mõeldud voodid peaksid olema mugavad ja multifunktsionaalsed. Õige voodi valimine tagab kvaliteetse une ja loob magamistuppa hubase atmosfääri.

Ja just sellega me Aatriumis iga päev tegeleme – aitame sul leida sobiva voodi koos sinna juurde kuuluva madratsiga. Meie eesmärk on, et uus voodi oleks nii esteetiliselt ilus ja kaunistaks sinu magamistuba kui ka pakuks mugavat ja kvaliteetset und.

Külasta Aatriumi ja vali välja oma uus voodi!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare