7.2 C
Rapla
Laupäev, 22 juuni 2024
UudisedMärjamaal võtsid mõõtu Raplamaa kõige targemad mälumängurid

Märjamaal võtsid mõõtu Raplamaa kõige targemad mälumängurid

Helen Hints, Anne Ummalas, Raplamaa Kultuuri Nõukoda

30. mail kogunesid Märjamaa rahvamajja Raplamaa mälumängurid. Tegu oli maakondliku boonusvooruga valdades mälumängus osalevatele võistkondadele. Osales 8 võistkonda. Rapla ja Märjamaa valda esindasid kolm võistkonda. Kehtna ja Kohila vald olid esindatud ühe võistkonnaga.
Valdades korraldatakse mälumänge juba pikka aega. Tuntumad võistlused toimuvad Kaius, Raplas Meie Pubis, Kehtna klubis, Hageri rahvamajas ja Märjamaa rahvamajas. Osalevad nii asutuste kui ka sõpruskondade võistkonnad. Mõõtu võetakse väga erinevatel teemadel.
Mälumängu suurest populaarsusest haaratuna võttiski Raplamaa Kultuuri Nõukoda ette maakondliku mälumänguõhtu. Küsimused koostasid maakonna neli valda enda kohta ise. Teemavaldkondi oli 8: kultuur, pärimuskultuur, sport, poliitika, haridus, loodus, tuntud tegelane ja varia.
Rebimine oli tihe, tekkis ka tuliseid vaidlusi, nagu ikka tõelisel mälumängul. Maakonna kõige targemad said ka medalid kaela. Meie maakonda kõige paremini tundev võistkond oli „Rapla valla kolmas“. Auväärse 2. koha sai „VAN” ja 3. koha „Rapla NUNNUD”.
Mõttetera kõigile osalejatele: „Ära kunagi häbene oma eksimusi tunnistada. See näitab, et oled täna targem, kui olid eile.” (Jonathan Swift)

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare