14.4 C
Rapla
Laupäev, 15 juuni 2024
KultuurRapla kirik rõkkas Vox pUNT-i imelisest muusikast

Rapla kirik rõkkas Vox pUNT-i imelisest muusikast

Piret Linnamägi

Maikuu viimasel teisipäeval olid Rapla kirikus koha sisse võtnud inimesed, kes peavad lugu heast ja kõrge kvaliteediga muusikast. Just seda oli tulnud Tartust pakkuma vokaalkammeransambel Vox pUNT, kelle dirigent ja kunstiline juht on piloodiks sirgunud Patrik Sebastian Unt.

„Und nägin maailmast“ – just sellist nime kannab kümneliikmelise vokaalkammeransambli album ja Rapla oli kolmas koht, kus esineti. Kontserdi jaoks pani Patrik kokku valiku albumile minevatest lugudest. Vox pUNT-i lauljatele ja Patrikule endale senise tegutsemisaja jooksul enim hinge pugenud teosed vahelduvad helilooja-dirigendi enda teostega.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare