19.4 C
Rapla
Teisipäev, 25 juuni 2024
ArvamusSoov lugeda, aga mida?

Soov lugeda, aga mida?

Rapla keskraamatukogu raamatukoguhoidjate nädala lugemissoovitused:

“Kuidas saada rikkamaks kui mu vanemad? Kõik, mida sa rahast teadma pead”, Tobias Klostermanni
Väga heas selges ja lihtsas keeles on seletatud investeerimise ning rahakogumise põhimõtteid. Noortele väga hea lugemine, kuid ka täiskasvanutele. Minu meelest väga asjalik raamat. Peamised teemad ja ideed: finantsalased põhiteadmised, eesmärkide seadmine ja planeerimine, säästmine ja investeerimine, eelarvestamine ja kulude jälgimine, võlgade haldamine ning psühholoogilised ja käitumuslikud aspektid. Raamat on väärtuslik ressurss kõigile, kes soovivad parandada oma finantskirjaoskust ja saavutada rahalist sõltumatust.

“Malibu tõuseb tuhast”, Taylor Jenkins Reid
Väga meeldiv lugemine ning hästi põnevalt kirjutatud. Lugu keskendub Riva perekonna liikmetele ja nende elu keerdkäikudele, mis kulmineeruvad suurejoonelise peoga Malibu rannamajas. Reid, kes on tuntud oma hästi väljatöötatud tegelaskujude ja kaasahaaravate süžeede poolest, loob värvika ja emotsionaalselt laetud loo, mis käsitleb perekonda, kuulsust ja keerulisi inimsuhteid.
Mia Cordelia Kitsing

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare