14.4 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
ValladKehtna valdSuveöö kummitusretk Järvakandi mõisas

Suveöö kummitusretk Järvakandi mõisas

Valli külas Järvakandi mõisa endises valitsejamajas elavad Katrin ja Rait Talvik alustasid 2020. aasta detsembris mõisa maadel kummitusmatkade korraldamist ja olid isegi üllatunud, et sellised öised, natuke müstiliste sugemetega matkad nii hästi rahvale peale läksid. Üha enam on ka neid, kes väljaspool väljakuulutatud kuupäevi oma seltskonna või grupiga kummituslikule matkale soovivad tulla.

Kõiksugu kummitus- ja krimilood on alati inimeste meeli erutanud. Kui need lood veel mahlaka ajalooga vürtsitada ja lasta inimestel endil käia kohtades, kus midagi erakordset juhtunud, siis on tihtipeale edu tagatud.
Mida aeg edasi, seda rohkem on kummitusmatkadel käinud kaugema kandi rahvast, nii et Järvakandi mõisa põnevaid lugusid on kuulnud nii Võru, Põlva, Viljandi, Rakvere kui ka Saaremaa rahvas. Raplamaa enda rahvast on käinud matkadel umbes kolmandik.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare