11.6 C
Rapla
Teisipäev, 25 juuni 2024
UudisedAkzo Nobeli vana betoonsein värviti uuele elule

Akzo Nobeli vana betoonsein värviti uuele elule

Akzo Nobeli Rapla tehase territooriumil asuvale vanale ja väsinud betoonseinale anti uus tähendus selle kaudu, et see värviti üle 21 värviga, mis on aastail 2004 kuni 2024 valitud Akzo Nobeli kontsernis aasta värvideks.

Kui veel nädal aega tagasi oli see tehase territooriumi piiri märkiv betoonaed, siis nüüd näeb selle pealt ära, millised värvid on viimase 21 aasta jooksul valitud aasta värvideks. Tehase juht Kaido Täpsi ütles, et varem ei olnud mugav sealt külalistega mööda jalutada, sest aed oli tõesti vana ja väsinud. Külalisi käib seal aga rohkesti, alustades koolirühmadest ja üliõpilastest ning lõpetades

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare