13.3 C
Rapla
Laupäev, 27 juuli 2024
UudisedKehtna vald müüb korvpalliplatsi

Kehtna vald müüb korvpalliplatsi

Kehtna vald on pannud oksjonile vallale kuuluva kinnistu, millel asub praegu Kehtna aleviku ainuke kahe rõngaga korvpalliplats. Spordirajatise asemel näeb vald võimalust müüa kinnistu elamumaaks.

Kehtna valla kodanike sotsiaalmeediagrupis ”Kehtna valla jututuba” on inimesed avaldanud pahameelt, et vald on pannud müüki alevi ainukese kahe rõngaga korvpalliplatsi. Oksjonikuulutuses toob vald välja, et kinnistut ei vajata põhiülesannete teostamiseks ning et kinnistu müük, eriti elamumaaks, võib aidata kaasa Kehtna valla elanike arvu suurenemisele.
Kehtna valla abivallavanem Rynaldo Puusep täpsustas müügi tagamaid, öeldes, et korvpalliplats asub kortermajadele liialt lähedal, mistõttu on nendeni jõudnud hulganisti kaebusi platsilt tuleva lärmi kohta. Probleemi lahendamiseks arutasid teemat vallavolikogu komisjonid ning volikogu on otsustanud müügiplaaniga edasi minna.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
arvajamees
4. juuni 2024 17:51

Noortel võiks ikka mingi mänguplats kuskil olla.Ise ei mängi korvpalli,aga läbi käin sealt tihti.Bussi peatusesse on sealt kaudu otsem tee.See tee peaks ikka alles jääma.Paljud käivad sealt.