12.2 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
SportRaplamaa JK astub võidult võidule

Raplamaa JK astub võidult võidule

Raplamaa JK on viimastes voorudes noppinud hoogsalt punkte ning kerkis Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna/lääne piirkonna tabelis kaheksandale kohale. Viimasest  neljast liigamängust on võidetud kolm ning mängitud viiki üks.
Viimati alistati võõrsil Keila JK tulemusega 3:1. Sealjuures tuli Raplamaa JK välja 0:1 kaotusseisust, lüües viimase kümne minutiga kolm väravat. Nende autorid olid Kaupo Kantsik, Raigo Noode ja Madis Nurmik. Hooaja alguses sai Raplamaa JK mitu kaotust ning viiki, aga nüüd on mänguhoog hoopis teine.
Hooaja esimene võit teeniti 5. mail JK Tabasalu U21 vastu ning sealt edasi ei ole enam tagasi vaadatud. Vahepeale tuli küll 0:0 viik Saue JK vastu, aga ülejäänud kohtumised on võidetud. Ühes kohtumises lõi Raplamaa JK tervelt kümme väravat, kui alistati Tallinna FC Flora U18 tulemusega 10:3. See aga polnud liigamäng, vaid läks arvesse Väikestel karikavõistlustel.
Heade tulemuste jada sai jätku kohtumises Keila JK vastu laupäeval, 1. juunil Keila staadionil. Pikalt püsis skoor 0:0 viigis, kuni 77. minutil läks kodumeeskond Uku Juhan Lindmetsa tabamusest juhtima. Kaotusseis Raplamaa JK jaoks siiski pikalt ei kestnud, sest juba kolm minutit hiljem tõi Kaupo Kantsiku värav tabloole 1:1 viigi. Sealt edasi lõi Raplamaa JK veel kaks väravat, vastavalt 86. minutil ja teisel üleminutil ning võit oligi kirjas.
Nüüd paikneb Raplamaa JK liigatabeli keskpaigas kaheksandal kohal. Senise kümne mänguga on kogutud kolm võitu, neli viiki ja kolm kaotust, ent hooaeg ei ole veel jõudnud poole pealegi. Veel enne suvepuhkust ootab meeskonda ees viis kohtumist. Kolm neist on liigamängud, üks on Väikeste karikavõistluste kohtumine ning üks mäng ootab ees ka Tipneri karikavõistlustel. Eks ole näha, kui kaua Raplamaa JK hea hoog kestab, loodetavasti veel pikalt.
Järgmisena sõidetakse taas külla Keila JK-le. Seekordne, 5. juunil peetav mäng läheb arvesse Väikestel karikavõistlustel. Järgmise kodumängu peab Raplamaa JK pühapäeval, 9. juunil, kui Rapla Kesklinna kooli staadionil võõrustatakse Saku Sportingut.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare