19.4 C
Rapla
Esmaspäev, 24 juuni 2024
UudisedRaplamaal vajatakse enim loomakasvatajaid, psühholooge ja eripedagooge

Raplamaal vajatakse enim loomakasvatajaid, psühholooge ja eripedagooge

Töötukassa avaldas möödunud nädalal tööjõuvajaduse baromeetri, kus prognoositakse, milliseid töötajaid on järgmise kaheteistkümne kuu jooksul Raplamaal enim puudu. Suuri üllatusi see nimekiri ei sisalda. Teiste seas prognoositakse, et puudu on töötajaid haridusvaldkonnas, tervishoiu- ja hooldusvaldkonnas ning loomakasvatuses.

Kui tuua täpsemaid näiteid, siis tuleb baromeetrist välja, et järgneva 12 kuu jooksul on puudu audiolooge, logopeede, hooldajaid tervishoiuasutustes, eripedagooge, psühholooge, keeleõpetajaid, õenduse tippspetsialiste ja üldhariduskoolide vanema astme õpetajaid. Tegemist ongi keeruliste ametitega, kus käib pidev töö inimestega.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare