7.2 C
Rapla
Laupäev, 22 juuni 2024
ArvamusValides võtab ka valija endale vastutuse

Valides võtab ka valija endale vastutuse

Minge igal juhul valima. Praeguses ülimalt plahvatusohtlikus ja ettearvamatus rahvusvahelises olukorras on äärmiselt oluline, et Euroopat juhiksid ausad ja usaldusväärsed inimesed, kellel on selleks tööks nii eeldused kui ka pädevus.

Praegu ei ole mänguritele kohta kõrges poliitikas. On äärmiselt ohtlik anda volitusi juhuslikele ja vastutustundetutele. Sellel võivad olla väga traagilised tagajärjed.
Nii et minge igal juhul valima. Kuid enne, kui hääletuskasti juurde astute, mõelge, keda seekord üldse valitakse, millised volitused sellega kaasnevad ja kus neid volitusi tegelikult kasutada tohib. Sest valimistulemuse eest vastutavad mitte kandideerijad, vaid valijad.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare