16.1 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
PersoonMait Mäe: Ma tahan välja arendada õiget hooldekodu kuvandit!

Mait Mäe: Ma tahan välja arendada õiget hooldekodu kuvandit!

Kalbu eakatekodu Kehtna vallas on aastaga läbinud suured muutused, mis on tõstnud siin elavate inimeste elukvaliteeti. Selle eest on vastutuse enda peale võtnud heasüdamlik Mait Mäe, kes ütleb, et plaanid on veelgi suuremad.

Kalbu eakatekodu tulevik oli möödunud aastal kriitilises seisus, kui teema jõudis Kehtna vallavolikogu lauale. Halvast seisust päästis Kalbu eakatekodu uus omanik SeniorPlus Kodud OÜ, eesotsas Mait Mäega, kes on ühtlasi ka Kuuda hooldekodu juhatuse liige. Ettevõttel täitub juunikuus esimene tegutsemisaasta Kalbus. Selle aasta jooksul on hooldekodu läbinud põhjaliku uuenduskuuri, tehtud on esmased vajalikud tööd ja uuendatud maja tehnikat.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare