17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
UudisedRaplamaa laulu- ja tantsupeol saab osta toetajapileti

Raplamaa laulu- ja tantsupeol saab osta toetajapileti

Laupäeval, 8. juunil toimub Raplas Tammemäel Raplamaa laulu- ja tantsupidu “Rõõm elust endast”. Üritus on pealtvaatajatele tasuta, kuid korraldajad on välja pannud võimaluse soetada kohapeal vabatahtlikult toetajapilet.

See on midagi uut – varem ei ole maakondlikul laulu- ja tantsupeol sellist võimalust olnud. Soetada saab kas viie- või kümneeurose toetajapileti. Peo peakorraldaja Age Tekku selgitas, et selline võimalus loodi, sest inimesed pöördusid tema poole ja uurisid, kuidas nad saaksid eraisikutena kaasa aidata. “Meil on seekord eelarvega nibin-nabin ja ma loodan, et see natuke aitab,” rääkis Tekku.
Oluline on siiski rõhutada, et pidu on pealtvaatajatele tasuta ning toetajapileti ostmine on vabatahtlik. Seda saab teha ainult kohapeal infotelgis sularaha eest. Vastutasuks saab rinnamärgi. Eelmüüki toetajapiletile ei ole.
Raplamaa laulu- ja tantsupeole 8. juunil eelneb rongkäik, kus peol osalejad liiguvad Karmani parklast Tammemäele. Rongkäik hakkab liikuma kell 16 ning pidu algab pärast seda, kui kõik on Tammemäele jõudnud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare