7.2 C
Rapla
Laupäev, 15 juuni 2024
UudisedTegus karjääripäev Kohilas sai head tagasisidet

Tegus karjääripäev Kohilas sai head tagasisidet

7.-8. klassidele mõeldud karjääriorienteerumine „Oska Raplamaal rada leida” toimus sel aastal Kohilas. Töötukassa karjäärinõustaja Kerli Valgma sõnul soovivad nad selle üritusega tutvustada töömaailma ka noorematele lastele, kuigi töötukassa tegelik sihtgrupp on natukene vanemad noored.

Eesti Töötukassa Raplamaa osakond korraldas sarnast põhikooli õpilastele mõeldud karjääriorienteerumist juba kuuendat korda. Eesti lipu päeval, 4. juunil läbisid 4-5-liikmelised võistkonnad 5,6-kilomeetrise raja ning täitsid erinevaid ülesandeid seitsmes Kohila asutuses ja ettevõttes: Kohila vallavalitsus, Jäämari OÜ, Kohila keskkonnahariduse keskus, Kohila mõisakool, Kohila raamatukogu, Ketecor OÜ ja Edelaraudtee AS Kohila raudteejaamas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare