17.2 C
Rapla
Laupäev, 15 juuni 2024
LisalehtRohelised Sõnumid: Looduslikud abimehed saab kodus ise valmis teha

Rohelised Sõnumid: Looduslikud abimehed saab kodus ise valmis teha

Maakera tervist hoiab keskkonnahoidlik mõtteviis. Sellest kantuna otsime võimalusi, kuidas vähem tarbida ning kuidas hoida väiksema kulu ja vaevaga oma koduümbrus puhtana. Töötoas „Puhtuse armastaja looduslikud abimehed” õpetatakse valmistama loodussõbralikke tooteid.

Hageri muuseumis toimus töötuba 23. mail ning seda viis läbi Külli Terras-Masing, kes õpib loodusgiidiks ja on Hageri muuseumis praktikal. Praktiline õppetuba oli korraldatud seoses koolitööga „Läänemaa loodus”.
Tegime töötoas sobiliku pikkusega sammu ning astusime oma headele harjumustele lähemale- valmistasime loodussõbralikest koostisosadest koduseid tarbevahendeid, et vältida looduse reostamist.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare