14.4 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
ArvamusSoov lugeda, aga mida?

Soov lugeda, aga mida?

Rapla keskraamatukogu raamatukoguhoidjate nädala lugemissoovitused:

“Kuldne paar”, Greer Hendricks, Sarah Pekkanen
Tõesti hea raamat, tegu on psühholoogilise põnevikuga. Lugemine läks ühe hingetõmbega. Täiuslikkuse pealiskihi alt koorub töörabamisest ja läheduse puudumisest räsitud abielu. Peategelaste keeruline suhe, täis tõuse ja mõõnasid. Raamatu autor on meisterlikult põiminud armastuse, saladused ja ootamatud pöörded, luues loo, mis on samaaegselt nii intiimne kui ka universaalne.

“Pühapäeva rüppe unustatud”, Valerie Perrin
Valerie Perrini esimene raamat “Lilledele värsket vett” osutus ülimenukaks teoseks, millele on siiani raamatukogudes järjekorrad. Kuid see on tema esimene raamat. Autor on loonud lummava atmosfääri, kus aeg näib peatunud olevat. Väga ilus lugu. See räägib ühest noorest naisest, kes elab oma vanavanematega ning töötab vanadekodus. Ta korjab kaante vahele vanakeste lugusid, lisaks kirjutab konkreetselt ühe proua elust. See on raamat, mis kutsub peatuma, mõtlema ja tundma, olles samal ajal kaunilt kirjutatud ja sügavalt puudutav. Kui otsid raamatut, mis pakub sügavaid emotsioone ja mõtteainet, siis on see teos just sulle. Ei saa raamatut lugemise ajal käest enne lõppu!
Mia Cordelia Kitsing

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare