15.5 C
Rapla
Laupäev, 27 juuli 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
Politsei sai teate, et 28. mail tegi naisterahvas Facebooki vastavas grupis postituse lühiajalise üüripinna leidmiseks välismaal. Naisega võeti ühendust ning paluti saata väljavõte oma isikut tõendavast dokumendist. Seejärel koostati talle üürileping ja paluti see allkirjastada ning tasuda esimese kuu üür ja deposiidi tasu. Hiljem kontaktisiku tausta uurides selgus, et tegemist on mitmes välisriigis tegutseva petturiga. Tekitatud kahju on 1000 eurot.

Rapla vald
Politsei sai teate, et 25. mai õhtul tungis Kaiu alevikus Leandri teel 39-aastane mees kallale teisele mehele. Sündmuse asjaolud on selgitamisel.
Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Lääne päästekeskus

Kaubik süttis sõidu ajal
6. juunil kell 16 said päästjad kutse Märjamaa alevisse Tehnika tänavale. Sõidu ajal oli süttinud põlema kaubik, millel pagasiks erinevad tööriistad ja tehnika. Tulekahju sai alguse ise ehitatud laadimis- ja muusikasüsteemi rikke tõttu. Omanik asus kohe ka ise tulekahju summutama, kuid elektrisüsteemi rikke tõttu oli sulgunud kaubiku pagasiruum ning sinna ligi ei pääsenud. Päästjad avasid luugi lammutusriistu kasutades ning kustutasid põlengu lõplikult kell 16.21.

Elumaja põles, haagissuvila pääses
7. juunil kell 00.03 teatati häirekeskusele, et Kehtna vallas Sooaluste külas põleb lausleegiga kahekorruseline elumaja, mille vahetus läheduses ka saun ja haagissuvila. Inimesi tulekahju hetkel kodus ei viibinud. Hoone oli lausleekides ja siseneda polnud enam võimalik. Päästjad asusid kustutama hoonet väljast, kaitstes samal ajal kõrvalhoonet ning haagissuvilat süttimise eest. Ühendust võeti ka maja omanikuga, kes kinnitas, et hoones inimesi olla ei tohiks.
Tulekahjule suudeti piir panna kell 1.06 ja elektrikud ühendasid maja küljest lahti kaabli. Maja voodri lammutamine ning konstruktsioonide avamine koos tulepesade kustutamisega lõpetati kell 6.53. Kõrvalhoone põleng suudeti ära hoida ja haagissuvila jäi kahjustamata.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare