16.1 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
ArvamusValimistejärgsest lainetusest

Valimistejärgsest lainetusest

Tundub, et pühapäeval lõppenud valimised ei ole tegelikult kaugeltki veel lõppenud. Otse vastupidi, järelduste tegemine alles kogub hoogu. Ja küsimus ei ole sugugi mitte selles, kumb – kas Jana Toom või Mihhail Kõlvart – võtab vastu pääsme Brüsselisse või millistes komisjonides meie saadikud seal toimetama hakkavad, vaid hoopis selles, kuidas meie ise siin nüüd edasi elame.
Ja jällegi – küsimus ei ole üldse mitte selles, kas Kaja Kallas jätkab peaministrina või saab Euroopas mõne kõrge koha. Reformierakonnal on pink nii pikk küll, et sealt vajadusel järgmine väärikas peaminister leida. Küsimus on pigem ülejäänud parteides ja nende siseelus.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
eKRE
12. juuni 2024 11:35

Ja saigi lõpu üks lollitamine.