21.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 juuli 2024
UudisedRaplamaa aasta äritegu 2023 tunnustuse pälvis Jäämari OÜ

Raplamaa aasta äritegu 2023 tunnustuse pälvis Jäämari OÜ

Rapla maakonna kõige väärtuslikuma ettevõtlusauhinna ehk aasta äritegu 2023 pälvis Jäämari OÜ uue tootmishoone ehitamise eest. Neljapäeval, 13. juunil toimunud pidulikul ettevõtete tunnustusõhtul võtsid tunnustuse vastu Jäämari OÜ eestvedajad Virgo Tuul ja Kaili Tuul.

Ettevõtte peamine toodang on päris marjadest ja puuviljadest valmistatud tervislikud pulgajäätised, milles ei ole kasutatud säilitusaineid ega muid kunstlikke lisaaineid. 2023. aastal paistis ettevõte silma uue tootmishoone ehitamisega, mille abil kasvatati tootmismahtu ning loodi efektiivsemad töötingimused. Tehase ehituse koguinvesteering oli ca 500 000 eurot.

“See auhind on väga suur vastutus ja nüüd tuleb kindlasti sajaga edasi panna. Tänan väga selle tunnustuse eest. See on uskumatu lugu, mis siin praegu juhtus,” sõnas Kaili Tuul autasu vastu võttes. Kõnekas on seegi, et Jäämari OÜ sai tänavu kümne aastaseks.

Pidulik ettevõtjate tunnustusõhtu toimus 13. juunil Raplas ehituspoe Espak kaupluses. Lisaks aasta äriteole jagati tunnustusi ka teistes kategooriates.

Raplamaa parimad ettevõtted 2023 võitjad kategooriate kaupa:

Raplamaa õpilasfirma 2024: Õpilasfirma Snaps, juhendaja Margot Sarv
Raplamaa Ettevõtjate Ühingu elutööpreemia: Heiki Kraam, OOM TÜ
Uustulnuk 2023: EHE Koduresto / Loobergi talu OÜ
Rabav toode 2023: Parvematkad OÜ
Väike ja tubli: Seersant M&A Service
Rahva lemmik: Hoog Mobility OÜ
Raplamaa aasta äritegu 2023: Jäämari OÜ

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare