17.2 C
Rapla
Neljapäev, 25 juuli 2024
UudisedOmavalitsusliit tunnustas Raplamaa parimaid koolilõpetajaid

Omavalitsusliit tunnustas Raplamaa parimaid koolilõpetajaid

Rapla maakonnas on sel aastal seitse kuld- ja üheksa hõbemedaliga lõpetajat.

Reedel, 14. juunil kutsuti Raplamaa parimad lõpetajad Rapla kultuurikeskusesse vastuvõtule. Peale lõpetajate kogunesid vastuvõtule veel Rapla, Märjamaa, Kehtna ja Kohila valla esindajad ning Raplamaa Omavalitsuste Liidu (ROL) kultuuri- ja hariduse spetsialist Age Tekku, kes oli ühtlasi ka vastuvõtu peakorraldaja.
Motiveeriva avakõne kandis ette ROL-i juhatuse esimees, Kehtna vallavanem Tanel Viks. „Arvate, et olete nüüd pääsenud? Ei, kõik alles algab,” ütles ta ning lisas, et laiskus tuleb kindlasti enda kasuks tööle panna.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare