21.6 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
UudisedÜks riik, kaks erinevat kogemust

Üks riik, kaks erinevat kogemust

Kui on soov reisida Eestist kaugemale, kuid mitte liiga kaugele ja mitte liiga kauaks, siis üks hea koht, kus päev või paar veeta, on muidugi Läti – piisavalt sarnane Eestiga, samas on seal alati midagi uut avastada. Mul oli võimalus kogeda natuke rohkem kui nädala jooksul Lätit kahe erineva seltskonnaga ja saada kaks erinevat reisikogemust.

Rapla maakonna raamatukoguhoidjatega (pluss Sillamäe kolleegid) asuti Lätti teele 31. mail.
Meie esimene sihtpunkt oli Ogre raamatukogu, mille ajalugu ulatub aastasse 1928. Praegu on tegu ühe eriti moodsa ja ilusa nullenergiahoonega, mis valmis 2021. aastal ja on saanud ka Läti ehitusauhinna Grand Prix’. Seda, kui moodsa majaga tegu, ilmestab hästi asjaolu, et sisenedes võttis meid vastu robot! Tegemist oli küll meelelahutust pakkuva tegelasega, kellega koos võib väikse tantsu teha.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare