24.4 C
Rapla
Kolmapäev, 26 juuni 2024
UudisedGalerii: Aasta äriteo tiitli võitnud pereettevõtte jaoks oli võit suur üllatus

Galerii: Aasta äriteo tiitli võitnud pereettevõtte jaoks oli võit suur üllatus

Rapla maakonna kõrgeima ettevõtlusauhinna ehk tiitli “Aasta äritegu 2023” pälvis Kohilas tegutsev ettevõte Jäämari OÜ. Tiitli tõi neile uue jäätisetehase ehitus ja käivitamine 2023. aastal.

Autasu said nad kätte Raplamaa parimate ettevõtjate pidulikul tunnustusõhtul neljapäeval, 13. juunil Raplas ehitustarvete kaupluse ESPAK ruumides. Tunnustuse võtsid vastu Jäämari OÜ eestvedajad Virgo Tuul ja Kaili Tuul. Üle andis selle Tiit Niklus, kes on N&N Invest Grupi juht ning ühtlasi ka “Raplamaa äritegu 2022” tiitli võitja.
Kaili Tuul ütles, et nii suure tunnustuse pälvimine tuli talle üllatusena. Ta ütles, et kui sai ettevõtete tunnustusõhtule kutse, siis arvas, et pigem on Jäämari OÜ nomineeritud ühes teises kategoorias, kuid võit tuli hoopis kõige tähtsamas kategoorias. “Kui saime üritusele kutse, siis oli sellele märgitud, et olete nomineeritud. Kuna Jäämaril täitus just maikuus 10 aastat, siis ise arvasin, et ju oleme nomineeritud kategoorias “Väike ja tubli”. Oleme 2015. aastal saanud ka tunnustuse “Uustulnuk”. Väga-väga suure üllatusena tuli, et oleme nomineeritud kategoorias “Äritegu 2023” ja ühtlasi, et oleme selle tiitli laureaat. See on meie väikesele ettevõtmisele väga suur tunnustus,” rääkis Tuul.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare