21.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 juuli 2024
UudisedJuuru SOS lasteküla korvpalliväljak kaeti astronoomilise maalinguga

Juuru SOS lasteküla korvpalliväljak kaeti astronoomilise maalinguga

Juuru SOS lasteküla korvpalliväljak äratati uuele elule, kui senise väsinud ilme asemel joonistasid 103 vabatahtlikku sinna astronoomilise maalingu, millel on kujutatud päikest ja planeete. Aktsioon oli üks osa Sadolini Let’s Colour ülemaailmsest heategevuslikust ettevõtmisest, mille puhul on SOS lasteküladega koostööd tehtud varemgi. Eestis on selline koostöö esmakordne.

Sobiva kavandi valisid Juuru SOS lasteküla lapsed väljaku jaoks välja ise. Valik tehti umbes poolesaja kavandi seast, mille olid koostanud Tartu kunstikooli õpilased. Kõige enam poolthääli sai Angelina Paršina idee ühendada korvpalliplatsi loogika nutikalt planeetidega.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare