15.5 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
SportPoisid eliitliigas punkte kogumas, tüdrukud kaotasid

Poisid eliitliigas punkte kogumas, tüdrukud kaotasid

Taavi Tüvist

Möödunud nädalal toimus poiste U17 eliitliigas kaks kohtumist ja meie poisid, kes pidanud pikalt kaotusi taluma, said esimesest mängust kolm ja teisest ühe punkti.

Esmalt mängiti 12. juunil Pärnu JK Vaprus II koosseisuga ja võideti 2:1, väravaid lõid Mihkel Olo ja Ron Maasing.
15. juunil võõrustasime Rap­la staadionil FC Kuressaare poisse ja siit teenisime 2:2 tulemusega viigipunkti. Kahjuks libisesid kaks lisapunkti käest lõpuminutitel vastaste täpsest karistuslöögist. Väravad lõid Renari Aav ja Ron Maasing. Tabeli alumiselt realt on tehtud samm üles!
U16 Raplamaa Jalgpallikool / Kohila Püsivus ühisvõistkonna tüdrukud kaotasid aga 10. voorus esimesed punktid. Tallinna JK Kalev katkestas tüdrukute üheksamängulise võitude seeria 4:0 tulemusega. Kahju kaotatud mängust ja tabeli esikoha pärast, aga kaotused toovad välja nõrgad kohad ja neid parandades saab paremaks mängijaks ja võistkonnaks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare