21.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 juuli 2024
UudisedRapla Kesklinna kooli direktoriks saab Ain Mihkelson

Rapla Kesklinna kooli direktoriks saab Ain Mihkelson

Rapla Kesklinna kool saab enne järgmist õppeaastat uue direktori ning seda ametit hakkab pidama Ain Mihkelson. Ametlikult võtab Mihkelson selle rolli üle 1. augustil. Enne seda on 20. juunil Rapla vallavalitsuse istung, kus ta ametlikult sellele kohale kinnitatakse.

Rapla vallavanem Gert Villard tõi välja, et Mihkelsoni tugevused on finantsteadlikkus ja oskus meeskonda juhtida. Mihkelsonil on pikaaegne taust pangandussektoris ning kogemus meeskonnakoolituste läbiviimisel.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
22. juuni 2024 10:54

Kust küll selline pärl nii hilja leiti? Tore täiendus ekreiitide perele.