21.6 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
SportAvasime tänavahoki hooaja kolmikmedalitega

Avasime tänavahoki hooaja kolmikmedalitega

Annika Tammus

Esimese koha võitis Rapla naiskond ja see on ajalooliselt esimene kord, kui meie tüdrukute võistkond võistleb samal võistlusel naiskonnaga. Rapla meeskond saavutas ka esikoha, nii et oli väga tulemuslik päev kolme medalikohaga.
U14 Kehtna/Rapla tüdrukud osalesid Energialiiga tänavahoki võistlustel naiste arvestuses ja võitsid 3. koha. Võtame siinkohal kokku ka noorte sisehooaja saavutused 2023/2024 hooajal: Eesti meistrivõistluste pronks U10P, U16P; hõbe U12T, U16T; kuld U18P. Eesti karikavõistluste 3. koht U14P, hõbe U14T, kuld U10. Maakonna meistrivõistluste hõbe, maakonnaliiga pronks. U19 noortekoondise kandidaatideks võeti Jaan Kukk, Mart Villig, Karl-Martin Raidsalu. U16P, U18P osalesime võistlustel Spartaga ühisvõistkonnaga, U16T Kehtna/Rapla ja maakonnaliigas Kaitseliidu Rapla malev/Kehtna SK ühisvõistkonnaga ning kõik koostööd jätkuvad uuel hooajal.
Mais ja juunis osalesime kokku kolmel nädalavahetusel rahvusvahelisel võistlusel Tallink Floorball nii noorte kui ka täiskasvanutega, kus saime mõõtu võtta väga tugevate vastastega Soomest ja Lätist. Selle hea kogemuse võtame kaasa uude hooaega. Aga nüüd naudime tänavahoki suve, rõõmsat punti saab näha trenni tegemas Sadolini spordihoone juures väliväljakul.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Tubli
28. juuni 2024 02:54

wow….väga tublid 🥰