21.6 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
SportEidapere mõisa jooks

Eidapere mõisa jooks

Taivo Tüvist

23. juunil toimus Eidapere mõisa jooks, mis oli Kehtna mõisate jooksusarja viies osavõistlus.

Vaatamata võidupühale oli kogunenud Eidapere mõisa ette rohkelt jooksuhuvilisi. Põhijooksu võit kuulus seekord Türi Tervisejooksude esindajale Vadim Gritšenkole ajaga 17.08,6. Teisena ületas lõpujoone Luik Triplets Team’i esindaja Karl-Gustav Nagel ja kolmandana Ain Kilk, kes esindab Eesti Worldloppeti Klubi. Naiste esikoha jättis Raplamaale Ritve Reinumäe SK Team Kehtna/Rapla Jooksuklubist ajaga 21.00,2. Ingrid Heleen Uustalu Sparta spordiklubist oli teine ja Geily Niinemets jooksugrupist Kuldne Tervis kolmas.
Viimsi Lihatööstuse noortejooksu noormeeste esikoht kuulus Mihkel Malvile Rapla Jooksuklubist ajaga 9.03,7. Teine oli Dirk-Edrik Tori Kohila gümnaasiumist ja kolmas Randel Kuus. Neidude esikolmik: Merlin Toirk Rapla Jooksuklubist ajaga 10.17,8, teine ja kolmas olid Mia Malv ja Elisabeth Malv Kohila Võrkpalliklubist. Kokku oli noortejooksul 22 osalejat.
Mamma lastejooksul oli osalejaid seekord pisut vähem kui varasematel osavõistlustel, aga sellest hoolimata oli lapsi stardis 49. Kiireim poiss oli Romet Paavel, teine Gregor Gritšenko KJK Järvalast ja kolmas Kaspar Riim. Tüdrukute kiireimad Desiree Kraus, Teili Gritšenko KJK Järvalast ja Katrin Timasjova.
Kehtna mõisate jooksusarja viimane osavõistlus on lehe ilmumise ajaks samuti peetud.
Team Kehtnal on ka uudiseid seoses mõisate jooksude tulevikuga. Jooksusari laieneb alates augustist Rapla valda, kus peetakse lisaks 5 osavõistlust. Järgmisel hooajal kannab jooksusari nime Rawplamaa mõisate jooksusari.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare