21.6 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
UudisedKeavas oli imeline jaaninädalavahetus

Keavas oli imeline jaaninädalavahetus

Keavas korraldati 22.-23. juunil VII Kodukandipäev koos jaanipäeva tähistamisega. Mitmesugust tegevust jagus nii suurtele kui ka pisematele.

Keava Kodukandipäev algas keskpäeval rongkäiguga tammede allee juurest koolimajani. Selle käigus tehti üllatuspeatus, et avada mälestuspingid. See oli Keava Haridus- ja Kultuuriseltsi (MTÜ) armas üllatuskingitus külale. Keava külavanem Hendrik Ross disainis pingid ise, kuid raha selleks saadi MTÜ kaudu. „See on meil juba pikk traditsioon kinkida MTÜ-lt midagi kogukonnale kodukandipäevadeks,” põhjendab Ross ning lisab, et kuna varem on palju puid istutatud ja neid enam kuhugi pole istutada, otsustati seekord pinkide kasuks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare