21.6 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
UudisedLõigatud metalltoru võib ohustada kõnniteel liiklejaid

Lõigatud metalltoru võib ohustada kõnniteel liiklejaid

Marleen Murumets

Üks linnakodanik juhtis tähelepanu ohtlikule kohale Rapla kultuurikeskuse ees asuval kõnniteel. Nimelt turritab seal oleva trepi ees maa seest äralõigatud vana metallposti ots ja kui sellele otsa komistada või näiteks rattaga sõita, võivad tagajärjed olla kurvad.
Selles kohas on varem asunud liiklusmärgipost, mille autojuht on kunagi maha sõitnud. Rapla abivallavanem Rain Terras ei välista, et tol ajal võidi post eemaldada kõnniteekivide tasapinnalt, kuid nüüd on need ajaga vajunud ja terav metalltoru on ohtlikuks muutunud.
„Me eeldame, et see on omal ajal tänavakividega tasaselt maha lõigatud, sest paikvaatlusel on tuvastatavad sellekohased jäljed kividel. Kui eelnevalt pole see kellelegi silma hakanud, siis järelikult on aktuaalne see nüüdsest, kui see on fookusesse sattunud,” ütles Rain Terras.
Uus liiklusmärgi post on paigutatud selle kõrvale ja autojuhtidele tundub selline liiklusmärgi asukoht sobivat. „Igal juhul võetakse selle toruosa ohutuks tegemine töösse,” lubas Terras.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Pets
5. juuli 2024 19:50

Toru … toru jah ! Ja nii lihtsalt käibki vä ? Ma tean vähemalt 3 toru mis ohtlikult turritavad: Valgre maja ees, Jõe tänava esimeses kurvis ja siis veel Kusiroosi bussipeatuses … ja kui vaja, siis leian 10 tükki veel.